CogniTech logo i header

En dynamisk og retvisende løsning

Vi lever i en omskiftelig verden, hvilket er blevet endnu mere tydeligt med den nuværende COVID-19 situation. Mange virksomheder planlægger efter en klassisk budgetproces, og styrer efter og følger op på et budget, der nogle gange kan være op mod 1½ år (for) gammelt.

Udarbejdelse og revidering af budgetter er tidskrævende og mandskabstungt, og det er ikke ”sådan lige” at lave et opdateret budget "bare fordi, der er brug for det”.

Vi har afholdt et webinar, hvor vi fokuserer på, hvordan man kan bevæge sig fra styring efter et klassisk ”ankerbudget”, til en rullende forecasts proces, hvor forecastet kan opdateres oftere og ikke mindst når, der sker ændringer, der kræver det.

Resultatet er, at virksomheden får et bedre beslutningsgrundlag samtidig med, at der spares værdifuld tid. Opskriften er automatisering, AI, det rigtige værktøj samt at holde fokus på, hvad der er vigtigt (keep it simple).

Videoen kommer omkring følgende:

CogniTechs erfarne Solution Architect Emil Malmberg Fosdal guider dig igennem programet.

Emil har mange års erfaring inden for Business Intelligence, Analytics og Performance Management.

Se videoen her

 

Positive oplevelser med Rolling Forecast

En af de kommentarer vi ofte hører om Rolling Forecast er, at det er kompliceret og tidskrævende. Det er desværre en overbevisning, der afholder mange fra at forlade det trygge, men også statiske og rigide budget - og så er det ikke korrekt. Rolling Forecast behøver ikke være kompliceret - tvært imod handler det om at holde det så enkelt som muligt. 

Nukissiorfiit

Hør hvordan Nukissiorfiit, Grønlands forsyningsselskab, både har sparet tid og fået en bedre styring af deres forretning efter at de har skiftet fra traditionel budgettering til rolling forecast.

 

 

Lærestandens Brandforsikring

Lærestandens Brandforsikring har fået et værktøj, der passer meget bedre til deres forretning. De kan nu reagere hurtigere med flere årlige forecast på budgetterme.