CogniTech logo i header

Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server giver mulighed for sikker og effektiv opbevaring, behandling og analyse af store mængder data.

Det er vigtigt at have styr på sine SQL servere, da det er en af de mest vigtige komponenter i mange virksomheders IT-infrastruktur. SQL servere er ansvarlige for at håndtere og administrere databaser, som er kritiske for mange forretningsprocesser. Hvis virksomhedens SQL servere ikke er i orden, kan det føre til mange problemer, såsom langsomme eller fejlagtige data, nedetid og tab af data.

En god SQL server-administration kan hjælpe med at sikre, at databaserne er korrekt konfigureret, opdateret og sikret. Det kan også hjælpe med at overvåge server-performance og hurtigt identificere og løse eventuelle problemer.

Det er også afgørende at have en god backup-plan for databaserne, så man kan gendanne data i tilfælde af uventede hændelser.

Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server er en relationel database management system (RDBMS) fra Microsoft, som hjælper med at kontrollere samlingen af databaser på tværs, og gør det muligt at bygge, ændre og styre data. Den primære funktion er at gemme og importere data for at hjælpe med at optimere og bevare serverens ydeevne samt sikre gendannelse og tilgængelighed.

Microsoft SQL Server giver adgang til både de strukturerede og ustrukturerede datakilder blandt alle tilgængelige datakilder, som kan behandles igennem en ensartet grænseflade. SQL server er et simpelt databasestyringsværktøj, som vil forbedre den daglige drift.

Hvem er ansvarlig for jeres SQL server?

Det er vigtigt at have en IT-specialist eller en administrator til at administrere virksomhedens SQL servere, så man kan sikre, at alt er i orden, og at der er en plan, hvis der skulle opstå problemer med SQL serveren.

Kort sagt, at have en godt administreret SQL server er afgørende for at sikre, at virksomhedens data er sikre, tilgængelige og korrekte, og for at undgå nedetid og tab af data.

Har man ikke mulighed for at afsætte interne ressourcer til opgaven, er der mange eksterne specialiserede eksperter, der kan hjælpe – på det niveau, der passer til jeres virksomhed og jeres behov.

Performer din SQL Server som den skal?

Michael Torpegart er Senior SQL Architect og database server ekspert, som primært arbejder med SQL servere. Han fortæller i denne video, lidt om hvordan man får mest muligt ud af sin database, og hvorfor det er vigtigt at sørge for, at ens SQL server har det godt og performer som den skal.

 

 

CogniTech (SQL) Database Performance Tuning

Vi oplever blandt vores kunder et øget fokus på brugeroplevelsen af forretningssystemer. Både hvad angår deres interne medarbejderes effektivitet, men også deres kunders oplevelse når de interagerer med kundevendte løsninger. Oplevelsen dækker over alt fra driftsforstyrrelser, over besvær ifm. log-in til oplevede svartider.

For at kunne hjælpe vores kunder med at sikre høj oppetid og gode svartider på deres forretningssystemer, til gavn for effektiviteten og medarbejder- og kundetilfredsheden, har vi hos Cognitech oprustet på området.

Fremadrettet tilbyder vi derfor vores kunder en række services der kan lokalisere årsager til driftsforstyrrelser og/eller sløve svartider, således at vi kan udbedre disse.

Vi tilbyder følgende services

Kontinuerlig performance overvågning med alarmer

Ved overvågning af kritiske database servere, sikres en løbende føling med driftsstabilitet og svartider på de meste kritiske forretningssystemer. Overvågningen kan sende alarmer til kundens interne IT-drift og/eller vores supportfunktion, når specifikke tærskelværdier overgås, så der hurtigt kan tages hånd om udfordringen.

Ad-hoc service

Vores viden på området kan også bruges til at lokalisere forbedringsmuligheder på kritiske forretningssystemer der opleves ustabile og/eller leverer dårlige svartider.

Ikke kun Microsoft SQL

I CogniTech har vi erfarne database specialister på MS SQL, Oracle Db. og IBM DB2. Så næsten uanset hvilken database der er hjertet i jeres forretningssystemer, kan vi hjælpe jer til højere driftsstabilitet og hurtigere svartider – til gavn for jeres medarbejdere og kunder.

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Er I udfordrede på jeres SQL-server performance, så book et uforpligtende møde med os for at høre mere om, hvordan I kan få mere sikker og effektiv opbevaring, behandling og analyse af store mængder data.

Mødet er som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.