CogniTech logo i header

Fordelene ved Microsoft Azure

Microsoft Azure er en cloud computing-platform og infrastruktur, som giver sikkerhed, fleksibilitet og økonomisk besparelse for virksomheden, da den er skalerbar og nem at tilpasse.

Cloud Computing betyder, at man gennem et web interface kan få adgang til ressourcer som Storage og Compute, som man skal bruge til databehandling. Man betaler derfor kun for det, man har brug for, da man ikke skal investere i serverplads, man ikke udnytter. Det er tilpasset efter behov.

Microsoft Azure platformen giver sikkerhed, fleksibilitet og økonomisk besparelse for virksomheden, da platformen er skalerbar og kan tilpasses efter virksomhedens størrelse i takt med at virksomheden vokser. Microsoft Azure kan hjælpe virksomheden med at samle flere tjenester og derigennem sikre transparens og udnyttelse af løsninger på tværs af forretningssystemer. Det hele er bygget op omkring et brugervenligt interface med fokus på datasikkerhed.

Hvorfor vælge Microsoft Azure

Større fleksibilitet inden for både test og udvikling

Microsoft Azure gør det muligt at tænde og starte testserveren, når man har brug for det. Det betyder, at man ikke skal købe udviklings- og testservere. Udvikleren kan have det hele lokalt og lægge det direkte op i Cloud.

Skalerbart efter behov

Det kan være svært at forudsige, hvordan ens server og netværksopsætning skal se ud, hvis man investerer i en server on-premise. Med Microsoft Azure kan man justere størrelse og kapacitet i forhold til, hvor mange brugere der er og hvad den nødvendige processor kraft er.

Sikkerhed

Sikkerhed er et vigtigt punkt på dagsordenen og Microsoft Azure har en række værktøjer, som bidrager til datasikkerheden. Datacentrene har blandt andet to-faktor godkendelse, proxykort-adgangslæsere og et globalt responshold. Disse sikkerhedsforhold er med til at reducere hacking i meget større grad.

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Book et uforpligtende inspirationsmøde for at høre mere om, hvordan Microsoft Azure kan hjælpe jer med at øge både IT-fleksibilitet, skalerbarhed, sikkerhed og konkurrenceevne, samtidig med at det kan reducere jeres IT-omkostninger væsentligt.

Mødet er som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.

Kontakt vores eksperter

Vil du gerne vide mere om fordelene ved Microsoft Azure, så er du også altid velkomment til at kontakte Solution Architect, CIO & Partner Steffen Grønnemose.

Steffen Grønnemose

Steffen Grønnemose

Solution Architect, CIO & Partner

+45 40 16 65 90 stegr@cognitech.dk