CogniTech logo i header

Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps er integreret med kunstig intelligens, så du hurtigt kan modernisere dine ældre programmer og systemer.

Hvad er Microsoft Power Apps?

Power Apps er en pakke med apps, tjenester, forbindelser og dataplatforme, som giver virksomheden mulighed for hurtigt at bygge brugerdefinerede apps til at dække dens behov. Ved hjælp af Power Apps kan virksomheden hurtigt bygge brugerdefinerede virksomhedsapps, der opretter forbindelse til lagrede data enten i den underliggende dataplatform eller i forskellige datakilder online og i det lokale miljø (for eksempel SharePoint, Microsoft 365, Dynamics 365, SQL Server osv.).

De apps, der er bygget ved hjælp af Power Apps, har omfattende forretningslogik og kan bruges til at oprette arbejdsprocesser, der kan forandre de manuelle forretningsprocesser til digitale og automatiserede processer. Desuden vil de apps, der bygges ved hjælp af Power Apps, have et dynamisk design, og de kan uden problemer køres i en browser eller på mobile enheder (telefon eller tablet). Power Apps "demokratiserer" oplevelsen med at bygge brugerdefinerede virksomhedsapps, da brugerne kan oprette avancerede og skræddersyede virksomhedsapps uden at skulle skrive kode.

Power Apps indeholder også en udvidelig platform, der giver professionelle udviklere mulighed for programmatisk at interagere med data og metadata, anvende forretningslogik, oprette brugerdefinerede connectorer og integrere med eksterne data.

Power app til udviklere, brugere og administratorer

Udviklere

Udviklere er appfremstillere, der kan skrive kode for at udbygge oprettelsen og tilpasningen af virksomhedsapps. Udviklere kan bruge kode til at oprette data og metadata, anvende serverlogik ved hjælp af Azure Functions, plug-ins og udvidelser til arbejdsprocesser, anvende klientlogik ved hjælp af JavaScript, integrere med eksterne data ved hjælp af virtuelle enheder og webhooks, oprette brugerdefinerede forbindelser og integrere apps på websteder for at skabe integrerede løsninger.

Brugere

Brugere kan køre de apps, de har oprettet, eller som en anden har oprettet og delt, i en browser eller på mobilenheder.

Administratorer

Power Apps-administratorer kan bruge Power Platform Administration til at oprette og administrere miljøer, vise Dataverse-analyser og hente realtids-, selvhjælpsanbefalinger og understøttelse til Power Apps og Power Automate.

Power Apps og Dynamics 365

Dynamics 365-apps (f.eks. Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service og Dynamics 365 Marketing) bruger også den underliggende Dataverse-dataplatform, som bruges af Power Apps til at gemme og beskytte data. Derfor er det muligt at udvikle programmer ved hjælp af Power Apps og Dataverse direkte mod de kerneforretningsdata, der allerede bruges i Dynamics 365, uden brug af integration.

Kontakt os for mere information om Microsoft Power Apps.

Kontakt os