CogniTech logo i header

IBM Db2

IBM Db2 er en relationel database, der leverer avancerede databehandlings- og analysefunktioner til dit Data Warehouse. Databasen er designet til at levere høj ydeevne, indsigt, datatilgængelighed og pålidelighed. IBM Db2 er bygget på en intelligent SQL-motor designet til skalerbarhed og fleksibilitet. IBM Db2 gør det muligt at udvide sit Data Warehouse ved skalering af Storage og Compute. Dette gør det nemt og hurtigt at optimere datalagringen og hukommelsen i analyser og belastningen af Machine Learning.

Med et højtydende Data Warehouse kan man reducere ventetiden og transformere den til værdi. Herudover er Db2 designet til at klare komplekse analyser, samtidig med at driftsomkostningerne bliver optimeret med en skalerbar Cloud-tjeneste. Det betyder at virksomhedens Data Warehouse kan vokse i takt med virksomhedens tempo.

Typiske udfordringer

Fylder nedenstående udfordringer i din hverdag, burde du overveje at skifte til IBM Db2:

Hastighed

En langsom dataadgang påvirker beslutningsevnen, beslutningshastigheden og mulighederne for at lave præcise og komplekse analyser.

Mængden af data

Store mængder data oversvømmer det nuværende Data Warehouse og gør arbejdet med data uoverskueligt, langsomt, og ufordelagtigt.

Tid

Der går meget tid med indkøb af servere, installering af software, opsætning af sikkerhed, optimering af database, vedligehold af databaser, opgradering til styresystem, opgradering af database osv.

Administration

Det er svært at afsætte de nødvendige ressourcer til at vedligeholde og administrere virksomhedens databaser. Databaserne ”sander” til og rapportering og analyser bliver en langsommelig proces.

Fleksibilitet

Datamængden vokser. Det betyder, at der skal overflyttes data til nye servere samt købes nye diske med mere ram. Det resulterer i øget nedetid for forretningen.

Identificering af statistiske sammenhænge

Statistiske sammenhænge kan være svære at få øje på. Det kræver et statistisk værktøj, der kan se på tværs af alle stamdata og nøgletal. Her er det vigtig, at have en platform, der giver virksomheden en fordel frem for konkurrenterne.

Derfor skal jeres virksomhed vælge IBM Db2

__________

Få et moderne Data Warehouse

Få højere ydeevne til dit Data Warehouse, gør arbejdsprocesserne flybare, og forenkl processerne med datavirtualisering og skalerbarhed.

Analyser dynamisk Cloud Dataset

Saml og hold Cloud data - som mobil-, web- og IoT-data - i et Data Warehouse, der også lever i Cloud.

Host databaser uden at investere i hardware

Undgå at investere i det interne data lager og nøjes med at betale for den plads, der reelt er brug for.

Fokusér på data levering og ikke administration

Reducer vedligeholdelsesomkostningerne og den tid, der tabes på administrative opgaver. Fokuser i stedet på konkrete mål og dataanalyse af højeste kvalitet.

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Vi er altid klar på en uforpligtende snak om databehandling, optimering og analyse, så tag endelig fat i os.

Mødet er som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.