CogniTech logo i header

Komplekse økonomidata

Jo mere komplekse økonomidata en virksomhed har, desto større er behovet for et professionelt værktøj til budgettering og forecasting. Mange klarer sig med et regneark. Men skal man ikke blot jonglere med tal i ét faneblad, men måske flere hundrede faneblade, er risikoen for manuelle tastefejl, langsommelige processer og fejlbehæftede data overhængende stor.

Hvad er dine udfordringer?

Planlægning, budgettering og forecasting handler grundlæggende om at være på forkant med forretningens udvikling. Hvis man først reagerer, når tingene sker, er man allerede bagud.

Så spørgsmålet for dig er, om de metoder, du anvender til planlægning, budgettering og forecasting i dag er for langsomme, for upræcise - og slet og ret forældede i forhold til din virksomheds behov? 

Hvad vil du gerne opnå?

Vil du skabe succes og ønsker at virksomheden skal bevæge sig i den rigtige retning, er det smartere at se ud gennem forruden end bagruden. Det er præcis, hvad en stærk proces til planlægning, budgettering, forecasting og analyse understøtter.

Få tilsendt vores gratis e-bog 

Oplever du udfordringer inden for planlægning, budgettering og forecasting, som for eksempel at:

  • du ikke er på forkant med din forecasting
  • du stadigvæk hovedsageligt arbejder i regneark
  • du bruger det meste af din tid på dataindsamling i stedet for dataanalyse

Kan du genkende en af ovenstående udfordringer, så vil vi anbefale at du læser vores overskuelige e-bog, som kort og præcist gennemgår om et mere intelligent FP&A-værktøj er vejen frem for dig og din virksomhed.

Få din gratis e-bog

Ja tak, jeg vil gerne modtage en gratis guide, der hjælper mig med at få indblik i, hvordan IBM Planning Analytics skaber værdi.

Derfor valgte Lærerstandens Brandforsikring IBM Planning Analytics

Muligheden for at reagere hurtigere med flere årlige forecast på budgetterne samt at være i stand til at se længere ud i fremtiden end bare indeværende år, er nogle af de årsager til at Lærerstandens Brandforsikring valgte IBM Planning Analytics som deres intelligente FP&A-system.

Se hele casen og hør de fordele og muligheder det har givet Lærerstandens Brandforsikring at skifte til IBM Planning Analytics.

Se hele casen

Ønsker du mere information?

Vil du gerne høre mere om, hvordan I kan få en mere holistisk tilgang til planlægning, budgetter og forecast, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.

Kontakt os

Du kan også booke et uforpligtende møde med os via vores online formular. Mødet er som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.