CogniTech logo i header

ERP i bevægelse

Kender du udtrykket at gå i ERP-mode? Det er, når planlægning og implementering af ERP fylder alt i virksomheden og lægger den ned i årevis. Når man – på papiret – er nået i mål efter en lang og trættende ERP-implementering, men må konstatere, at ERP-rejsen fortsætter, og at man allerede har sat sig på det tog, der er forsinket.

Applikationsbaserede løsninger

Der var engang, hvor alt-i-ét system forekom at være svaret på alt. Med tiden har det dog vist sig ikke altid at være det smarte valg. Slet ikke når det gælder ERP i større virksomheder og koncerner. I dag afløses monolitsystemer ofte af applikationsbaserede løsninger, fordi kernesystemet ikke kan moduleres og skræddersyes lige så hurtigt og fuldstændigt som løst koblede applikationer.

Få tilsendt den gratis e-bog

Denne e-book er for virksomheder og koncerner, der ønsker at få indblik i, hvilke fordele det giver at anvende applikationer frem for alt-i-ét systemer og implementere et værktøj som IBM Planning Analytics før eller samtidig med ERP.

Udfyld formularen, klik på send, og så vil du modtage et link til din kopi af den gratis e-bog: Din guide til simplere ERP-implementering med IBM Planning Analytics.

Download guide

Ja tak, jeg vil gerne modtage en gratis guide, der hjælper mig med at få indblik i, hvilke fordele det giver at anvende applikationer frem for alt-i-ét systemer.

Derfor valgte Lærerstandens Brandforsikring IBM Planning Analytics

Muligheden for at reagere hurtigere med flere årlige forecast på budgetterne samt at være i stand til at se længere ud i fremtiden end bare indeværende år, er nogle af de årsager til at Lærerstandens Brandforsikring valgte IBM Planning Analytics som deres intelligente FP&A-system.

Se hele casen og hør de fordele og muligheder det har givet Lærerstandens Brandforsikring at skifte til Planning Analytics.

Ønsker du mere information?

Vil du gerne høre mere om, hvilke fordele det giver at anvende applikationer frem for alt-i-ét systemer, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.

Kontakt os

Du kan også booke et uforpligtende møde med os via vores online formular. Mødet er som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.