CogniTech logo i header

Brancheløsning til forsikringsselskaber

For at følge med udviklingen og de mange digitale muligheder, der konstant popper op, må forsikringsselskaberne blive bedre til at udnytte de data, de har til rådighed og åbne op for nye muligheder for hvad forretningen kan levere, og det stiller selvfølgelig også nye krav.

Forsikringsbranchen oplever i disse tider store forandringer som følge af nye reguleringer, nye teknologier, store skift i efterspørgslen og stigende konkurrence. For at følge med transformationen, må forsikringsselskaberne se udover de traditionelle grænser og inkorporere nye arbejdsmetoder, nye måder at interagere med kunderne på og åbne op for nye muligheder for hvad forretningen kan levere.

Brancheløsningen i praksis

LB Forsikring A/S havde et ønske om at komme væk fra den traditionelle måde at planlægge og arbejde med et årligt budget. Det skulle være en mere agil og fremtidssikret form for økonomistyring, så der var bedre mulighed for at se effekten af de ændringer der bliver indført - også flere år ud i tiden. Valget faldt på IBM Planning Analytics, som har hjulpet selskabet til at arbejde med økonomistyring på en helt ny måde.

Se hele casen

Vi valgte Planning Analytics fordi, vi har behov for at kunne reagere hurtigere med flere årlige forecast på budgetterne. Og værktøjet giver også mulighed for at se længere ud i fremtiden end bare indeværende år. Det passer bare rigtig godt for et selskab som vores, at man kan se effekten af ændringer, man laver flere år ud i tiden.

Steen Thøgersen

Afdelingschef for Business Controlling | LB Forsikring A/S

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Får I udnyttet de data, I har til rådighed, og arbejder I på den mest effektive og sikre måde? Book et uforpligtende inspirationsmøde og lad os sammen kigge på, hvordan I kommer bedst muligt videre på jeres datarejse.

Mødet foregår som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.