CogniTech logo i header

Brancheløsning til Energi- og Forsyningsvirksomheder

Skift de gode estimater ud med et databaseret beslutningsgrundlag og skab et fundament, hvor data ligger til grundlag for en bæredygtig strategi.

Pres på energisektoren

Energibranchen står midt i en kæmpe transformation, som bliver påvirket fra alle sider. I en tid med nye energikilder, distribueret el-produktion, smart-grid, digital transformation og stadigt mere bevidste og ressourcestærke kunder, sætter det ekstra pres på hele energibranchen.

For at være i stand til at følge med udviklingen og få glæde af det store vækstpotentiale, som naturligt opstår, må selskaberne være i stand til at skifte de gode estimater ud med et databaseret beslutningsgrundlag.

Naturligt nok, er det en investering i både tid, ressourcer og processer, men det kan betale sig at skabe et fundament, hvor data danner grundlag for en bæredygtig strategi.

Brancheløsningen i praksis

Energisektoren ændrer sig markant i disse år. Forude venter store investeringer, som kræver robuste beslutningsgrundlag for at minimere risici.

Nukissiorfiit er en visionær virksomhed og en frontløber i denne udvikling, men de befandt sig i en situation, hvor det var svært for dem at se, hvor deres økonomi var på vej hen. Som løsning på deres udfordringer udviklede vi sammen en budgetløsning baseret på kunstig intelligens, som gør det både hurtigere og mere præcist at lægge budget.

Se hele casen

Succeskriteriet for mig var, at vi fik et næsten live update på vores økonomi, så vi kunne se, hvor vi var på vej hen – særligt i forhold til vores likviditetsstyring. Vi har virkelig skabt noget, som er værdiskabende kvalitet. Det er fedt!

Claus Andersen-Aagaard

Daværende CFO | Nukissiorfiit

Kom godt fra start

Er I interesseret i at få et databaseret beslutningsgrundlag, som både er hurtigere og mere præcist, så lad os tage en kort snak om, hvordan I kommer bedst fra start.

Mødet er som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.