CogniTech logo i header

Nye ressourcer til teamet

Vi er glade for officielt at kunne byde velkommen til de to nyeste medlemmer af CogniTechs konsulent-team. Den 1. august 2021 bød vi velkommen til Jesper Poulsen og Claus Søeborg. Jesper og Claus er begge to rutinerede konsulenter, som kommer med stort kendskab til området.

Erfaren Planning Analytics konsulent

Jesper Poulsen har en finansiel baggrund og har arbejdet som konsulent med fokus på Business Intelligence og Performance Management siden 1999.

Jesper har erfaring fra 50+ projekter på tværs af forskellige brancher samt fra mere en 10 forskellige lande. Hans konsulenterfaring har han fået fra softwarevirksomheder som Oracle og IBM og konsulenthuse som EG, Kapacity og Inspari.

Jesper har arbejdet med forskellige værktøjer igennem hans karriere, men da han i 2008 blev introduceret til IBM Planning Analytics (på det tidspunkt Cognos TM1), blev det hans favoritværktøj og har været det lige siden.

Jespers succes består i at omsætte forretningsmæssige behov til funktionelle løsninger, og han foretrækker at samarbejde med kunden og kollegaer for sammen at finde frem til den rigtige løsning.

Privat er Jesper gift på 27. år med to voksne døtre. Familien er fundamentet i Jespers liv og noget han prioriterer højt. Derudover forsøger han at finde tid til løb og er derudover en flittig fotograf.

Jeg har valgt at være en del af CogniTech teamet fordi der sidder en masse dygtige og fokuserede kollegaer, som elsker at arbejde med data og hjælpe kunderne med at få værdi ud af deres data - mange kollegaer som jeg kender fra vores fælles EG tid. Desuden bliver jeg en del af Danmarks (hvis ikke Nordens) største og stærkeste IBM Cognos TM1 / IBM Planning Analytics team, som jeg kan lære fra og sparre med, når vi skal levere de bedste løsninger til vores kunder.

Jesper Poulsen

Solution Architect

Bred erfaring med Cognos Analytics

Claus Søeborg har i 15 år arbejdet med Cognos Analytics på tværs af forskellige brancher, hvor han har udviklet rapporter for en bred vifte af områder bla. detail, økonomi og ejendomsadministration.

Claus har en baggrund som IT-chef hos Arnold Busck, hvor han var med til at udrulle Cognos Analytics i 38 butikker samt på hovedkontoret.

De seneste syv år har Claus arbejdet som intern konsulent, først hos EG og de sidste tre år hos Newsec, hvor han stod for opbygningen af standardrapporteringen på deres kundeportal.

Claus bor i Bagsværd med sin familie og sætter pris på at være aktiv. Han nyder at komme ud i naturen på cykel og løbeture, og derudover spiller han Padel og badminton med vennerne.

Jeg ser frem til en spændende fremtid i CogniTech, med gode kollegaer og spændende udfordringer. Jeg glæder mig til at være med til at hjælpe vores kunder til at få endnu bedre indsigt i deres forretning ved hjælp af Cognos Analytics.

Claus Søeborg

Cognos BI Consultant

Vi er glade for at byde Jesper og Claus velkommen til CogniTech, og vi er sikre på at de kommer til at bidrage positivt til det faglige såvel som det sociale.

Velkommen til!