CogniTech logo i header

CogniTech inviteret med i IBM Advisory Council

CogniTech er blevet inviteret til at deltage, som europæisk repræsentant, i IBMs Offering Management Advisory Council for Cognos - og Planning Analytics.

Der holdes møder hvert kvartal, hvor der er mulighed for at diskutere både med andre business partnere og IBMs Offering Management. Der vil hovedsageligt være fokus på produkterne med henblik på at adressere de områder, der vækker bekymring, samt de områder, hvor produkterne klarer sig godt.

Mulighed for at påvirke produkternes retning

Som medlem af IBMs Advisory Council får vi en forhåndsvisning af IBMs udbudsstrategi, produktkøreplan og go-to-market strategi. I Advisory Boardet er der mulighed for at give ærlig feedback samt have en åben dialog med de andre Advisory Council medlemmer om relevante branchetendenser, use cases, kundebrug og best practice.

Vi er glade for, at have fået denne mulighed for at være med til at påvirke retningen for henholdsvis Cognos - og Planning Analytics, og samtidig være med til at sikre, at der bliver holdt fokus på både partnernes og kundernes behov.

CogniTechs repræsentanter

CogniTechs repræsentanter i IBMs Advisory Council består af et erfarent team på tre.

René Kent Nielsen, Emil Malmberg Fosdal og Rikke Jacobsen har tilsammen mange års erfaring inden for IBMs Business Analytics produkter. Derudover har de, med deres brede kendskab til kunderne og deres behov, de allerbedste forudsætninger for at give konstruktiv feedback og holde fokus på de områder, der er allermest relevante for kunderne.

Kontakt Rikke for mere information

Rikke Jacobsen er CEO i CogniTech og har mange års erfaring som konsulent inden for Business Analytics.

Rikke Jacobsen

Rikke Jacobsen

CEO & Partner

+45 20 85 93 52 rijac@cognitech.dk