CogniTech logo i header

IBM Accelerator Katalog

Accelerator kataloget er en stor samling af guides, udvidelser, inspiration, grafer, kode osv, og det er gratis at bruge det.

IBM Accelerator kataloget blev lanceret i april 2020, og indeholder allerede en masse spændende muligheder inden for områder som: guides, udvidelser, inspiration, grafer, kode osv.

Selvom kataloget er forholdsvist nyt, er der allerede 700+ accelerators at kaste sig over.

Det er det perfekte sted at finde ny inspiration, hvis du arbejder med Planning - og Cognos Analytics. I denne beskrivelse kigger vi dog på kataloget med Cognos Analytics brillerne på.

Er Planning Analytics en del af din hverdag, anbefaler vi, at du selv tager et kig på Accelerator kataloget. Vi vil så på et senere tidspunkt komme med mere specifikke eksempler på, hvordan du kan få mest muligt ud af kataloget.

Hvad kan du finde i kataloget?

Kataloget byder på mange brugbare ting. Der ligger guides, som blandt andet dækker over how-to videoer, best practices og emneanalyser.

Under udvidelser kan du blandt andet finde temaer, app-udvidelser, grafer, oversigter og værktøjer, der kan gør oplevelsen i Cognos Analytics endnu bedre.

Du kan også frit søge inspiration til, hvordan andre bruger dashboards, stories, explorations og rapporter, samt hvordan de har designet det.

Koden her er AI kode, som kan anvendes direkte i Cognos Analytics enten via en extension, visualization eller gennem Jupiter notebooks, som jo alligevel er en del af Cognos Analytics.

Hvorfor burde du kaste dig ud i Accelerator?

Du har meget at vinde ved at komme igang med Accelerator. Ved hjælp af de tilgængelige blueprints kan du komme hurtigt igang med de grafer, der ligger der, som du måske lige står og mangler, eller det værktøj, som gør din hverdag lettere. Brug Accelerator til at finde ny inspiration og hjælp din virksomhed med at komme til et helt nyt niveau - og så er det gratis! 

Hvordan bruger du Accelerator?

Det er let at benytte Accelerator kataloget. Det fungerer egentlig som en slags App-store. Nogle elementer downloades og uploades efterfølgende direkte i jeres portal, hvorimod andre ting direkte på web som fx. videoer, guides mv. Fælles for alle er, at der for hver enkelt accelerator er beskrevet, hvad den indeholder og hvordan du benytter den.

Hvor finder du det?

Hvis du benytter Cognos Analytics 11.1.7, så kan du finde et link direkte på forsiden.

Hvis ikke kan du finde kataloget