CogniTech logo i header

Fremtidens løsninger

I forbindelse med 'IBM think2020' vil vi fortælle hvordan Nukissiorfiits AI-infused løsning driver automatiserede processer og pålidelige resultater.

Nukissiorfiit

Nukissiorfiit er ansvarlig for vand- varme og el-forsyningen til hele Grønland og planlægger at konvertere til 100% vedvarende energi inden 2030. For at realisere denne mission er det nødvendigt med pålidelige og detaljerede økonomiske prognoser for deres komplekse net bestående af 350 underbudgetter og kapitalprojekter. Ved integrering af IBM-teknologier, primært IBM Planning Analytics, IBM Cognos Analytics og brug af Machine Learning, er Nukissiorfiit nu i stand til, hurtigere og mere præcist end tidligere, at lave forudsigelser med kun en brøkdel af den tidligere indsats. Ved hjælp af disse teknologier er de også i stand til effektivt at visualisere, analysere og dele deres resultater og prognoser i noget nær realtid.

Sammen med Nukissiorfiits visionære økonomidirektør, Claus Andersen-Aagaard, vil vi i forbindelse med 'IBM think2020' fortælle om projektet og om hvordan Nukissiorfiits AI-infused løsning driver flere automatiserede processer og pålidelige resultater - alt dette med et timeforbrug, der er faldet fra 10.000 timer til under 200. Ressourcer som fremadrettet i stedet kan blive brugt på at fokusere på andet arbejde, der skaber værdi og som kan være med til at fremskynde at de når deres mål i forhold til den grønne omstilling.

'IBM Think 2020' finder sted fra 5. til 7. maj 2020 og vil være IBMs første digitale 'think' arrangement.