CogniTech logo i header

Fokus på finanserne

CogniTech hat ansat sin første in-house bogholder og byder derfor Maria Skou Henkel velkommen i familien. Maria er udlært økonomiassistent og har primært arbejdet i produktionsvirksomheder, men har bred erfaring inden for både regnskab, bogholderi, administration og økonomi.

Hun er vant til at blive kastet ud i nye og ukendte situationer, hvor det er `learning by doing´ i allerbedste stil. Det er dog også typisk der Maria trives bedst, da hun så selv kan være med til at sætte sit præg på en opgave ved at gennemtænke alternative løsninger samt optimering af de eksisterende processer – en evne hun nok skal få brug for her hos CogniTech.

Maria er smilende og udadvendt og altid klar på et godt grin. Derhjemme har Maria to børn på 3 og 6, men sætter sig gerne foran computeren til et spil Overwatch med sin mand og deres venner, når tiden er til det.

Da CogniTech ikke tidligere har haft en bogholder i huset, var det en oplagt mulighed for mig for at være med til at sætte mit præg på både arbejdsgange og rutiner. CogniTech er selvsagt på et udviklingsstadie inden for mit område, og at få lov til at være med på den rejse er en rigtig spændende mulighed og udfordring. Jeg går efter at skabe den perfekte kombination af regler og nytænkning, og det der driver mig, er muligheden for at gøre op med fordommene om at bogholderi er kedeligt.

Maria Skou Henkel

Bogholder | CogniTech