CogniTech logo i header

CogniTech køber Bluesight Consulting

CogniTech ønsker at vækste på AI-området, og vi er derfor glade for at kunne offentliggøre, at Bluesight Consulting fra i dag er en del af CogniTech.

Tina Holm Mikkelsen, Partner og Ejer af Bluesight Consulting, starter fra dags dato som Management Consultant hos CogniTech, hvor vi sammen vil hjælpe vores kunder med at få mere værdi ud af deres data.

Tina Holm Mikkelsen har I mange år beskæftiget sig med implementering af AI til effektivisering, vækst og bedre beslutninger – særligt med udgangspunkt i Exploration platformen der er baseret på Watson teknologien, og som i dag ligger som en integreret del af IBM Cognos Analytics.

Hos CogniTech ønsker vi at vækste på AI-området, så derfor var købet af Bluesight Consulting en oplagt mulighed for at udvide forretningen med nogle erfarne kompetencer inden for lige præcis det felt.

AI er vejen frem. Det får en stadig større rolle i vores samfund og i vores virksomheder, og sover man i timen, så sakker man altså bagud. Det vil vi gerne kunne sikre ikke sker hos vores kunder.

Rikke Jacobsen

CEO | CogniTech A/S

Tina bliver fra dag et en stærk spiller på holdet. Hun bidrager med en masse viden, know-how og erfaring, som i forlængelse af vores tekniske forståelse og indsigt, vil være med til at skabe fede løsninger og unikke muligheder hos vores kunder.