CogniTech logo i header

CogniTech fortæller om ESG-rapportering

Berlingske har udgivet et ESG tillæg, hvor CogniTech fortæller om de fordele der er ved at udnytte sin eksisterende finansløsning til ESG-rapportering.

Der er mange ligheder og paralleliteter mellem ESG-rapportering og det at lave et finansielt regnskab, og derfor ser vi egentlig ESG-rapportering som et naturligt ekstra ben på vores forretningsområde

Ole Møller Madsen

CSO & Partner | CogniTech

Udnyt din finans-løsning til ESG-rapportering

ESG-rapportering er fra 2023 et myndighedskrav. Det er dog ikke alle virksomheder, der er underlagt kravet endnu, men det er på vej. Med andre ord er det bare et spørgsmål om tid, før ESG-rapportering er normen i alle danske virksomheder, og derfor er det en god idé at være på forkant og allerede nu komme i gang med at forberede og klargøre de nødvendige og tilgængelige data.

ESG bliver stadig mere udbredt og begynder i højere grad at tage over med sin mere kvantitativ rapporteringsform frem for den sædvanlige kvalitative beskrivelse i redegørelsen for samfundsansvar.

Brugen af ESG-nøgletal styrker virksomhedens transparens over for relevante interessenter som kunder, investorer og samarbejdspartnere og giver et bedre datagrundlag med henblik på strategiudvikling og risikoanalyse fremadrettet.

Er I begyndt at tænke ESG-rapportering hos jer, så har I måske også spekuleret over, hvilken analytisk løsning, der kan sikre jer troværdige og tidsrelevante data. Det kan vi hjælpe med.

Læs mere om ESG-rapportering

Kontakt os til en uforpligtende snak