CogniTech logo i header

Den datamodne organisation

At udnytte sine data optimalt er en forudsætning for at få værdi ud af AI.

CogniTech deltog på V2 Eventet AI og Analytics, onsdag d. 22. maj, hvor vi var på scenen med oplæg om den datamodne organisation – en forudsætning for at få værdi ud af AI.

Oplægget fokuserede på vigtigheden af at få udnyttet data og hvordan man forankrer brug af data og AI i organisationen. AI er på vej ind i virksomhederne med fuld kraft, og teknologien skaber markante ændringer i måden at arbejde på

Den feedback, vi modtog, gik primært på, at mange virksomheder er bevidste om, at de gerne vil i gang med at få udnyttet deres data bedre, men at de mangler værktøjer til at få lagt en god plan.

Præsentationen fokuserede på, hvordan man skaber det organisatoriske fundament for at arbejde med AI, og hvilke værktøjer der kan anvendes, herunder udarbejdelse af en datastrategi og surveys som afdækker, hvor man kan starte ud med AI.

Gennem kundecases gennemgik vi den røde tråd fra strategi til forankring til brug af AI i organisationen.

Du kan downloade præsentationen via formularen.

Hent præsentationen

Ja tak, jeg vil gerne modtage præsentationen fra eventet V2 AI & Analytics med fokus på, hvordan man skaber det organisatoriske fundament for at arbejde med AI.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan I udnytter jeres data optimalt, så I også kan få fuld værdi ud af AI.

Kontakt os