CogniTech logo i header

Et optimeret SQL-miljø giver optimeret Analytics-miljø

Det er ikke nogen hemmelighed, at et af de største konkurrenceparametre for virksomheder i dag er at kunne håndtere og gøre brug af den stigende mængde data, der er tilgængelig for virksomhederne.

Fundamentet og samlingspunktet for den tiltagende mængde data bliver dog ofte nedprioriteret. Det er lidt som at bygge et hus på et gammelt og ustabilt fundament – det er ikke her drømmehuset tager sin form. Det samme gør sig gældende i en virksomhed, hvis ikke fundamentet – serverne - vedligeholdes, konsolideres og opdateres, så får det konsekvenser for resten af forretningen.

Typiske mangler hos SQL-servere

En database server er i princippet en levende organisme, for den forandrer sig nemlig konstant i takt med at både SQL-kode og data ændres, tilføjes og slettes. På trods af dette og den vigtige rolle, som SQL-servere har i mange virksomheder, så ser vi desværre ofte, at de langt fra får den opmærksomhed de burde. Der opstår derfor en række problemer og mangler.

Har I styr på jeres SQL-servere?

I denne guide kigger vi på de typiske mangler, som vi har observeret ude i virksomhederne samt hvilke konsekvenser det kan have.

Vi afslutter med et par anbefalinger til, hvordan vi mener man burde optimere og prioritere sine IT-systemer for at få optimal effekt og indvirkning på forretningen og medarbejdernes daglige effektivitet.

Modtag den gratis guide

Udfyld formularen for at modtage den gratis guide. Når vi har modtaget din anmodning, sender vi dig med det samme din gratis kopi af guiden: Tag din SQL-server seriøst. Et optimeret SQL-miljø giver optimeret Analytics-miljø. 

Gratis SQL-guide

Ja tak, jeg vil gerne modtage den gratis guide med anbefalinger til optimering og prioritering af vores IT-systemer.

Ønsker du mere information?

Vil du gerne høre mere om, hvordan I kan styrke jeres fundament og sikre, at I har de nødvendige ressourcer og kompetencer til at optimere og prioritere jeres IT-systemer, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.

Kontakt os

Du kan også booke et uforpligtende møde med os via vores online formular. Mødet er som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.