CogniTech logo i header

CogniTech udvider teamet

Erfaren SQL Server Solutions Expert

Michael Torpegart er fra 1. marts 2021 startet som Senior SQL Architect hos CogniTech.

Michael har i de seneste 11 års arbejde med SQL Server primært haft sin gang på den tekniske side af dataleverancen. Der har været stort fokus på performance-tuning og optimering af SQL Server samt installation, konfigurering, konsolidering og migrering.

Michael har også i sine seneste ansættelser haft gode muligheder for at arbejde på udviklingsområder på TSQL og Integration Services. Det, der driver ham i hverdagen og som er hans passion som SQL Server Solutions Expert er, at levere solidt på alle sine opgaver. 

Jeg har valgt at skifte til CogniTech fordi jeg, efter mange år med fokus på den tekniske side af SQL Server, har valgt at være tættere på kundens data og dermed deres forretningsmæssige beslutningsgrundlag. Jeg ønsker at medvirke aktivt til at kunderne kan drifte og udvikle deres forretning. Fremadrettet vil mit fokus derfor mere være på, hvordan jeg kan bidrage til at kunderne træffer de bedste beslutninger i deres forretning.

Michael Torpegaart

Senior SQL Architect

Med sin nylige certificering til Microsoft Certified Azure Data Engineer, er det også Michaels ønske, at bringe Azures komplette stak af data tools mere i spil her hos CogniTech. Det vil give flere strenge at spille på og medvirke til at CogniTech kontinuerligt arbejder med cutting-edge teknologier - de bedste i markedet. 

Privat er Michael også aktiv og fokuserer på en sund livsstil, der inkluderer motion og en sund kost. Han finder stor glæde i at være sammen med venner og familie, hvilket giver ham energi og fokus i fritiden. Skal hjernen for alvor slappe af, så finder han også gerne den akustiske guitar frem.

Vi er glade for at have Michael med på holdet, og byder ham velkommen til!