CogniTech logo i header

Vælg den rigtige Business Intelligence løsning

Valg af Business Intelligence løsning handler om at finde den løsning, der bedst matcher virksomhedens forretningsmål og tager højde for både organisation, teknologi og hvordan løsningen skal anvendes i virksomheden.

Den rigtige Business Intelligence løsning, implementeret og anvendt på den rigtige måde, understøtter og automatiserer virksomhedens beslutningsprocesser og er et afgørende bidrag til at realisere virksomhedens forretningspotentiale.

Men hvordan sikrer man så, at man får valgt den rigtige løsning?

Den rigtige Business Intelligence løsning - for jer!

Der er intet entydigt svar på, hvilken Business Intelligence løsning, der er den rette. Det gælder om at få skabt det rette fundament, som gør det lettere, at vælge mellem de mange Business Intelligence løsninger på markedet.

Gratis guide - valget er dit

I takt med, at IT-systemer i stigende grad indtager en mere central position i virksomhedernes arbejdsprocesser, stiger værdien af et godt Business Intelligence-setup også.

Derfor er det også, mere end nogensinde før, essentielt med en Business Intelligence løsning, der støtter op om forretningen.

Vi har lavet en guide, der gennemgår hvilke faktorer du skal være opmærksom på, når du vælger din kommende Business Intelligence løsning. Vi dykker ned i en analyse af relevante overvejelser på tre niveauer:

  • Det organisatoriske
  • Det teknologiske
  • Det anvendelsesorienterede

Bliv bedre rustet til at vælge den Business Intelligence løsning, der passer bedst til jeres behov.

Udfyld formularen øverst på siden, og så sender vi dig den gratis guide med det samme.

Få din gratis guide

Ja tak, jeg vil gerne modtage en gratis guide, der hjælper mig med at vælge den Business Intelligence løsning, der passer bedst til mine behov.

Derfor valgte Frode Laursen IBM Cognos Analytics

Det lette og fleksible Dashboard samt det bagvedliggende AI var et par af grundene til at Frode Laursen valgte IBM Cognos Analytics fremfor de andre løsninger på markedet.

Se hele casen og hør de fordele og muligheder det har givet Frode Laursen at finde deres perfekte Business Intelligence match.

Få også indblik i hvad deres behov var og hvilke overvejelser de gjorde sig inden de traf deres beslutning.

Se hele casen