CogniTech logo i header

Nyt fra IBM Software

CogniTech har lavet en rabataftale med IBM, som giver bedre muligheder for at købe ekstra Cognos licenser til en attraktiv pris.

Denne aftale udløber til ved i december 2021.

CogniTech er som bekendt forhandler af IBM SW. Vi har en række kunder, som flere gange har købt IBM Cognos SW af CogniTech (og tidligere af EG/DXC). Dette har været til forskellige priser (rabatter), som har været meget afhængige af købets omfang.

Det typiske scenarie har været at man har fået en forholdsvis stor rabat ved første køb, fordi man her har købt den store del. Efterfølgende har rabatten så været mindre, når der skulle købes ekstra brugere eller lidt ekstra kapacitet. I de tilfælde har det tidligere været muligt at bibeholde en favorabel pris. Sidste år blev dette dog ændret, hvilket betød, at vi ikke længere kunne tilbyde tilfredsstillende priser til vores kunder, og det har vi selvfølgelig været trætte af.  

Men nu har vi lige før sommerferien fået lavet en helt unik rabataftale, som er gældende resten af 2021. Denne aftale gælder eksklusivt Cognos kunder, som vi tidligere har solgt til. Vi kan ved alle eksisterende kunder nu tage udgangspunkt i den tidligere opnåede rabat og dermed opnå de bedst mulige priser på tilkøb af ekstra licenser.  

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om, hvad det kan have af konsekvenser for jer, så skriv eller ring til:

Ole Møller Madsen

Ole Møller Madsen

CSO & Partner

+45 20 69 44 55 omoma@cognitech.dk