CogniTech logo i header

CogniTechs Analytics Hero

IBM har udnævnt CogniTechs CEO Rikke Jacobsen til Analytics Hero. Rikke er den første dansker til at blive udnævnt til Analytics Hero. Det er en kæmpe bedrift og vi er meget stolte af at Rikkes passion, erfaring og kompetencer har givet hende den flotte titel.

Rikke har arbejdet med Cognos Analytics i mange år og brænder stadigvæk lige så meget for det i dag, som den dag hun startede. Rikkes passion består særligt i at sikre, at alle kunder får mest mulig værdi ud af deres data, og det er det fornemme mål, der gør, at Rikke stadigvæk møder hver dag og glæder sig til at komme igang med arbejdet.

Det er blot et år siden at CogniTechs rejse startede, og på grund af den dedikation, erfaring og professionalisme, som så tydeligt skinner igennem i hele virksomheden, har vi allerede opnået mange flotte resultater. Efter et halvt år formåede vi at blive IBM Gold Business Partner, som de eneste i Danmark, vores arbejde med Nukissiorfiit i Grønland blev anerkendt på IBMs årlige think konference, og nu sidder Rikke så også med denne flotte titel, som den eneste i Danmark. Vi glæder os til at se hvad virksomhedens andet år kommer til at byde på!

IBM har skrevet en artikel om Rikke og om det arbejde hun har lavet, der i dag har resulteret i den fornemme titel som Danmarks første Analytics Hero.

Læs mere