CogniTech logo i header

Branchespecifik løsning til Bolig

Med Bolig BI portalen, har vi lavet en løsning særlig tilpasset boligadministrationer.

IBMs Analytics løsninger passer til alle brancher, men kan tilpasses hver branches specifikke behov.

Få overblik over alle data

Med Bolig BI portalen, har vi lavet en løsning særlig tilpasset boligadministrationer.

Bolig BI portalen giver en unik mulighed for at få et overblik over alle data. Vi har gjort det nemt at komme i gang med rapportering og analyser for hele boligadministrationen.

Løsningen gør det nemt at komme i gang for alle størrelser af boligadministrationer, da løsningen er meget skalerbar, og den dækker en stor del af rapporterings- og analysebehovet i en boligadministration. Derfor er det nemt at komme i gang med at bruge løsningen.

Løsningens indhold

Løsningen indeholder KPI dashboards, operative dashboards, rapporter og analyser. Der medfølger derudover 10 datamodeller, der gør, at man selv nemt kan lave flere dashboards og rapporter, hvis man har behov for det.

Løsningen indeholder rapporter og analyser til både ledelse, medarbejdere, controllere og bestyrelsesmedlemmer. Alle brugere vil have adgang til de udviklede rapporter og analyser.

Hos CogniTech sørger vi selvfølgelig for at uddanne relevante brugere i at bygge dashboards og rapporter, så boligadministrationen fremadrettet selv kan udvikle flere rapporter og dashboards.

Løsningen er meget fleksibel, hvilket gør det nemt at tilføje flere data til løsningen. Det kan være data fra et lønsystem, HR-data eller eksterne data fra eksempelvis Danmarks statistik.

Nemt at tilgå rapporter og dashboards

Rapporter og dashboards stilles til rådighed i en portal, og de kan tilgås på flere forskellige måder.

Det tilfredsstiller alle de behov, som de forskellige brugertyper har for at tilgå rapporter og analyser.

Læs mere om Bolig BI portalen