CogniTech logo i header

Brancheløsning til Transport og Logistik

Transport og Logistik branchen undergår i disse tider store forandringer og er derfor nødt til at være omstillingsparat og forberede sig bedst muligt.

Der er mange eksterne faktorer, der stiller store krav til ting som indsigt, omstilling og nytænkning. Der er blandt andet en øget efterspørgsel efter integrerede services og bedre brugeroplevelser, men det er også kombineret med et øget pres på grund af nye aktører, øget miljøomkostninger, fokus på CO2 udledning samt mangel på fremtidig arbejdskraft.

Derfor er branchen nødsaget til at forberede sig bedst muligt og være omstillingsparat på den nye virkelighed de går i møde.

Brancheløsningen i praksis

Frode Laursen A/S er en international transport- og logistikvirksomhed, der primært fragter og lagrer dagligvarer i hele Norden og Europa.

Virksomheden har med hjælp fra CogniTech og IBM Cognos Analytics gjort nøgletal transparente og visuelle. Det har gjort, at virksomheden og ikke mindst dens kunder har fået en digital platform, der er fremtidssikret.

Læs hele casen

Tidligere har vi arbejdet med nøgletal ud fra vores database og så sendt rapporter ud i Excel. I dag er det hele transparent og online, med data som medarbejderne kan arbejde med her og nu. Det betyder, at vores drift kører meget mere online og resultaterne er synlige i realtid.

Birgitte Enevoldsen

Head of Business Controlling, Business Support & Pricing

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan øget digitalisering både kan optimere og fremtidssikre jeres forretning.

Mødet er som udgangspunkt online og tager typisk omkring 45 minutter.

Transport og Logistik kunder

Unifeeder + 'logo'
Scan Global Logistics + 'logo'
Maersk Container Industry + 'logo'
Movia + 'logo'
Hafnia + 'logo'
Frode Laursen + 'logo'
Freja + 'logo'
Blue Water Shipping + 'logo'