CogniTech logo i header

Brancheløsning til Bolig

Vi har udviklet løsninger, der er skræddersyede til de behov, lovkrav og forventinger, som de almene boligselskaber ligger under for.

Budget og BI til den almene boligsektor

For at være i stand til at opretholde de mange regler, som den almene boligsektor ligger under for, og samtidig finde tid og ressourcer til at forbedre og innovere de eksisterende processer, skal der nytænkes i brugen af data og i den måde rapportering, udarbejdelse og analyse fungerer på.

Vi har samarbejdet med flere forskellige boligselskaber for at udvikle løsninger, der er skræddersyede til de behov, lovkrav og forventninger, som de almene boligselskaber ligger under for – både på BI-siden (Bolig BI) og i forbindelse med økonomi og budgettering (Bolig Budget).

Bolig BI

Større indblik i forretningen

Oplev hurtigere rapportering, som frigør tid til behandling og analyse og giver et troværdigt, dybt og ikke mindst opdateret indblik i selskabet.

Læs mere om Bolig BI

Bolig Budget

Hurtig og effektiv budgettering

Skift de tunge regneark ud med en hurtig løsning, der tillader flere brugere ad gangen og som er tilpasset den almene boligsektors behov.

Læs mere om Bolig Budget

Det er selvfølgelig en investering i både tid og ressourcer, når der skal startes nye projekter og indarbejdes nye processer, men det er uden tvivl et projekt, der på alle tænkelige måder, godt kan betale sig.

Det har været et rigtig godt samarbejde med CogniTech. De har gjort meget for at forstå de særlige regler, der er her i den almene boligsektor. Det har de gjort, og de har tilpasset løsningen, så den passer til vores behov.

Lonnie Møller Jensen

IT Projektleder og Dataanalytiker

Boligkunder

Sct. Jørgen + 'logo'
Realdania + 'logo'
Nordvestbo + 'logo'
Newsec + 'logo'
Iserit + 'logo'
Himmerland Boligforening + 'logo'
Hasseris Boligselskab + 'logo'
DEAS + 'logo'
DAB + 'logo'
Cobblestone + 'logo'