CogniTech logo i header

Store forandringer for Transport og Logistik branchen

Transport og Logistik branchen undergår i disse tider store forandringer. Der er mange eksterne faktorer, der stiller store krav til ting som indsigt, omstilling og nytænkning. Det er blandt andet en øget efterspørgsel efter integrerede services og bedre brugeroplevelser, men det er også kombineret med et øget pres på grund af nye aktører, øget miljøomkostninger, fokus på CO2 udledning samt mangel på fremtidig arbejdskraft.

Derfor er branchen nødsaget til at forberede sig bedst muligt og være omstillingsparat på den nye virkelighed de går i møde.

Brancheløsningen i praksis

Frode Laursen A/S er en international transport- og logistikvirksomhed, der primært fragter og lagrer dagligvarer i hele Norden og Europa. Virksomheden har med hjælp fra CogniTech og IBM Cognos Analytics gjort nøgletal transparente og visuelle. Det har gjort, at virksomheden og ikke mindst dens kunder har fået en digital platform, der er fremtidssikret.

 

Tidligere har vi arbejdet med nøgletal ud fra vores database og så sendt rapporter ud i Excel. I dag er det hele transparent og online, med data som medarbejderne kan arbejde med her og nu. Det betyder, at vores drift kører meget mere online og resultaterne er synlige i realtid

Birgitte Enevoldsen

Head of Business Controlling, Business Support & Pricing

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan øget digitalisering både kan optimere og fremtidssikre jeres forretning.